Nej, nu är vi trötta på att läsa om dem som tjänar mest där vi bor. Det är ju ändå ouppnåeligt om man inte råkar skrapa en trisslott. Aftonpressen gör något som ingen annan vågar. Vi har frågat Skatteverket och presenterar nu listor på de som tjänar MINST där du bor. Område för område kan du se vem som är fattigast.

Ja, det kan ju också vara så att det är folk som nolltaxerar. Eller precis startat ett företag och därför inte har någon inkomst. Precis som att en som inte har någon inkomst råkar sälja sitt hus just för två år sedan (som listan handlar om, vad trodde du?) och därför får en så hög inkomst att han eller hon inte kommer med.

Som ni läsare ser så är det ingen på Aftonpressens redaktion som finns med på listan över de fattigaste. Med våra höga löner kan ni känna er trygga över att vi inte skulle falla för frestelsen att ta emot gratisresor eller prova lyxbilar som ingen läsare har råd att köpa.

Ja, och så kände vi att löpet inte riktigt skulle klara att sälja tillräckligt med tidningar så idag får ni en LP-skiva på köpet. Vi känner att det ligger i tiden, det finns faktiskt skivspelare med USB-sladd.