Aftonpressens prisbelönta journalister har grävt länge för att idag kunna presentera en helt unik lista med priser på alla TV-apparater, DVD-spelare och andra konstiga tekniska prylar som säljs i de stora varuhusen.

Detta är den första heltäckande prislistan i sitt slag från alla de stora hemelektronikvaruhusen (trippelsammansatt ord). Vi vill betona att detta inte är text-reklam, annonsörerna har inte betalt något för att få med sina priser i vår unika lista. Tvärtom har de motarbetat oss, journalisterna har fått ringa och påminna flera gånger för att de skulle skicka in sina Excelfiler. Dessutom har det varit väldigt mycket jobb med att typografera och formatera filerna eftersom de vägrade använda våra snygga mallar som vi mailat ut.

Annonsörerna har dock köpt massor av annonser runtom listan så att vi har råd att ge ut tidningen och du kan köpa vår stora tv-bilaga för endast 10 kronor. Vi vill betona att detta är en unik lista och inte alls som den unika lista vi publicerade förra månaden. Många av de priserna har nämligen ändrats sedan dess.